За нас

Фирма ”РУМДО 73”ООД развива своята дейност от 1993 г. Разположена е на база от 3 декара, която от своя страна е разделена на две производствени халета. Едното производствено хале е напълно оборудвано с италиански и австрийски машини и оборудване, предназначени за хлебопроизводство, сладкарски изделия и производство на закуски. Лентовата пещ е произведена от фирма SIMER (Италия), ротационната пещ е от ZUCCELLI (Италия), а двата броя силози за съхранение на брашно са произведени и монтирани от фирма HP-TECHNIK (Австрия). Другото производствено хале е в процес на модернизация и е предназначено за производство на дребни сладки.

Фирмата разполага с модерен авто-парк, което от своя страна гарантира бързи и безпроблемни доставки.

Произвежда три вида хляб, хлебни изделия, франзели и сладкарски изделия. Отличната технология и качеството са приоритет на фирмата и се гарантират както от собствениците, така и от дългогодишните им служители. Конкурентните и атрактивни цени на предлаганите изделия от „РУМДО-73” ООД привличат както търговци, така и потребители.

„РУМДО-73” ООД работи съгласно ХАСЕП системата. Има 50 служители и работници, повечето от които дългогодишни. Фирмата е позната в цяла Старозагорска област и процента на потребление на продуктите и в областта се равнява на 30% до 40% от общото потребление.

Мисия и визия

ДА СТАВАМЕ ПО-ДОБРИ И ПО-ДОБРИ ВСЕКИ ДЕН.

Да мислим глобално, да действаме според местните закони с висококвалифицирани екипи от хора, стремящи се към усъвършенстване на работата си.

Здравето на нашите клиенти и отличното качеството на продукцията са нашият приоритет, затова всеки продукт пуснат от нас на пазара е здравословен и произведен с много любов.