Здравословно

Ключът към здравословното хранене се крие в начина на балансиране количеството на всяка една от хранителните групи в ежедневния ни режим.

Хлябът и хлебните продукти са много важна хранителна група и са източник на въглехидрати, които са еднакво важни за доброто здраве, както и останалите нутриенти (белтъчини, мазнини и др.).

Лесно и приятно е да се храним здравословно, само да знаем как ... „Човек яде за да живее, а не живее за да яде", храната е от всекидневните малки удоволствия, без които човек не може.

Приготвен по класическа заводска технология с храктерен вкус и аромат типовия хляб на фирма "РУМДО-73" ООД не съдържа оцветители и готовият продукт отговаря на всички изисквания.

Типовото брашно съдържа повече витамини и баластни вещества и по-малко въглехидрати. Цветът на средината зависи от цвета на партидата типово брашно, но е по-тъмен от средината на белия хляб. Много тъмния цвят на хляба не е гаранция за вида и качеството. Гаранцията за типов хляб е производството му от 100 % типово брашно, в което се запазват витамините и целулозата, които липсват при белите хлябове. Точно затова той е много полезен за организма ни, като стимулира храносмилането и осигурява някои ценни съставки. Богат е на различни минерални соли и на витамини от група В.

Чистотата на белия хляб, приготвен единствено и само от брашно, вода, мая и сол, гарантира отличния вкус и вид за любителите на белия хляб.

Всеки продукт пуснат от нас на пазара е произведен с много любов и без оцветители, което е гаранция за здравословното хранене на нашите клиенти.