Хляб

В българската кухня хлябът е основен продукт, именно поради това неговото качество и цена са важни както за нас, така и за нашите клиенти. Качеството на нашите изделия е постигнато, благодарение на използваната от нас съвременна техника, съобразена с европейските изисквания и стандарти. Ние доказахме през годините, че сме надежден и коректен партньор.

Прогресът и промените винаги съпътстват хората в естествения им път в неизвестна, засега посока, но незаменими и символични храни като брашното и хляба ще са вечните ни спътници.

Хляб – заводски тип „Стара Загора” (бял)

Произведен от висококачествено бяло брашно, този хляб приготвен по класическа заводска технология с храктерен вкус и аромат ще ви достави удоволствие от храненето.

Повече

Бял хляб тип „Стара Загора” пакетиран

Най-важното за нас е добрата хигиена при съхранение на хляба. Затова ние предварително го опаковаме.

Повече

Пшеничен хляб тип „Софииски”

Типов хляб с нежна кафеникава кора с плътна средина. Приготвен по класическа заводска технология с храктерен вкус и аромат.

Повече

Здравословен хляб с тиквено семе

Плътен вкус и аромат с добавка от зърна на ленено и тиквено семе.

Повече

Оригинален немски хляб

Полезните фибри в този зърнен продукт оказват благоприятно влияние и помагат за доброто състояние на червата ни и лесното храносмилане.

Повече

Малцово-ръжен хляб

Ръжта е полезен продукт, който задължително трябва да присъства под една или друга форма на трапезата ни.

Повече

Хлебно тесто

Тестото представлява гладка смес от брашно, малко количество вода и други съставки като готварска сол и мая. Тестото се използва за направата на т.нар. тестени изделия.

Повече