Малцово-ръжен хляб

Ръжта е полезен продукт, който задължително трябва да присъства под една или друга форма на трапезата ни. Комбинацията от пшенично и ръжено брашно (50% към 50%), придава на хляба не само приятен вид, но и доставя на човешкия организъм незаменими вещества.

Ръженото брашно е богато и на минерали, специално на манган, желязо, мед, цинк, селен, магнезий и на витамини от група В.

Съдържание: пшенично брашно тип 500, ръжено брашно (тип 1000) , пълнозърнесто ръжено брашно (тип 1750), мая, вода, микс, трици.

Тегло: 0.400 кг. ℮

Хляб – заводски тип „Стара Загора” (бял)

Произведен от висококачествено бяло брашно, този хляб приготвен по класическа заводска технология с храктерен вкус и аромат ще ви достави удоволствие от храненето.

Повече

Бял хляб тип „Стара Загора” пакетиран

Най-важното за нас е добрата хигиена при съхранение на хляба. Затова ние предварително го опаковаме.

Повече

Пшеничен хляб тип „Софииски”

Типов хляб с нежна кафеникава кора с плътна средина. Приготвен по класическа заводска технология с храктерен вкус и аромат.

Повече

Здравословен хляб с тиквено семе

Плътен вкус и аромат с добавка от зърна на ленено и тиквено семе.

Повече

Оригинален немски хляб

Полезните фибри в този зърнен продукт оказват благоприятно влияние и помагат за доброто състояние на червата ни и лесното храносмилане.

Повече

Хлебно тесто

Тестото представлява гладка смес от брашно, малко количество вода и други съставки като готварска сол и мая. Тестото се използва за направата на т.нар. тестени изделия.

Повече